TOK GRİLL LOUNGE Kasap Izgara Döner Serdivan Yazlık'da hizmete açıldı

Serdivan Yazlık mahallesinde yeni yüzü ile hizmet vermeye başlayan TOK GRİLL LOUNGE işletmesi açılış töreni gerçekleştirildi. İşletmeciliğini Yasin TOK'un yaptığı işletmede Izgara çeşitleri,döner ve Kasap hizmeti verilmekte.

Reklam
Reklam

Açılışa Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar,Serdivan Belediye Başkanı Osman Çelik,MHP İl Başkanı Oğuz Alkaş,Taraklı Belediye Başkanı İbrahim Pilavcı,Serdivan AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Haldızoğlu,Sakaryaspor Başkanı Gökhan İn ve yönetimi,Serdivan Muhtarlar Derneği Başkanı Fikret Can ve Serdivan muhtarları,STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.Kurdale kesiminden önce konuşan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar’’Serdivan her geçen gün büyümeye ve gelişmeye devam ediyor.Şehrimizin adeta misafirhanesi ve ticaret merkezi olan Serdivanımız da yeni bir işletmenin açılışını yapmaktan gurur duyuyoruz.Açılışın bu işletmenin sahibine bereketli ve bol kazançlı işler diliyor işletmenin bölgenize hayırlı olmasını diliyorum ‘’dedi.
Kurdale kesiminden sonra yeni işyeri topluca gezildi ve katılımcılara özel ikramlar sunuldu. Tebriklerin kabulünün ardından yapılan sıcak sohbetlerle devam etti. İşletme sahibi Yasin Tok , kendileri için önemli bir gün olan bu günde açılışa gelen bütün konuklarına teşekkürlerini iletti.